Welkom bij Solaria Manipura

 

engelenhealingpicWelkom op de website van Solaria Manipura Spiritual Consulting. Hier vind je informatie over gidsen, Engelen en andere spirituele begeleiders. In mijn praktijk in Utrecht bied ik spirituele consulting waarmee je inzicht kan krijgen in je leven of begeleiding bij bepaalde situaties. Het kan daarbij gaan om verschillende situaties in je leven, bijvoorbeeld als je last hebt van angsten, fysieke klachten, verlies van energie en je daar iets aan wil doen of als je gewoon inzicht en verdieping in je leven wil. Ik kan je daarbij helpen, samen met de spirituele wezens die bij ons zijn en die ons graag willen helpen om het beste uit onze levens te halen. Dit doe ik door middel van consulten waarin mijn spirituele groei zich met betrekking tot jou zal ontwikkelen. Naarmate mijn spirituele groei zich ontwikkelt, zal duidelijk worden wat ik dien te doen om je verder te kunnen helpen. Eventueel zullen de consulten worden uitgebreid met o.a. workshops, massage en magnetiseren of andere vormen van helend energiewerk.

Er is na dit artikel ruimte om een bericht achter te laten!

Over Solaria Manipura


overons afb.2

De naam Solaria Manipura kwam tot mij eind 2011 en begin 2012. Terug kijkend kan ik de naam herleiden naar mijn eerste aura reading in 2010. Mijn 3e chakra (solar plexus/zonnevlecht) werd toen geactiveerd, net als veel van mijn andere chakra's en kanalen, maar de zonnevlecht is een van mijn belangrijkste spirituele antennes. Spiritualiteit heeft altijd al een rol gespeeld in mijn leven. Het werd versterkt toen mijn ouders er ook meer over gingen lezen en mee gingen doen. Zelf ben ik altijd al gevoelig geweest, maar zoals velen was ik er ook bang voor. Bang voor het onbekende, dus ik heb er aanvankelijk niks mee gedaan en het genegeerd, ik heb het zelfs geblokkeerd. Het is mij echter niet gelukt alles te blokkeren en negeren, ik heb vele déjà vu's gehad en weet inmiddels dat die via (dag)dromen tot mij zijn gekomen. Vroeger heb ik veel dromen gehad waar ik op dat moment niks mee kon. Een deel van die dromen is uitgekomen, al besefte ik dat pas als het moment daar was. Ook zag ik vroeger gestaltes. Met vlagen verdiepte ik me in spirituele zaken. 2009 was het jaar waarin ik voor het eerst werd wakker geschud en ik in een spirituele flow terecht kwam. Het begon bij mij met het boek 'Vederlicht' van Ellen Scheffer. Daarnaast is een eerste zetje wellicht al gegeven door de set orakelkaarten 'Boodschappen van de Engelen' van Doreen Virtue die mijn ouders al een aantal jaren in huis hadden. Die set trok eigenlijk elke keer weer mijn aandacht. Op dit moment ben ik al een paar jaar actief bezig met mijn spirituele ontwikkeling, dat houd in lezen, van boeken, deelnemen aan workshops en cursussen, mediteren, zelfhealing, confrontatie en acceptatie.

Sinds mei 2014 aangesloten bij Spiritueel Centrum Utrecht, onderdeel van Spiritueel centrum Nederland.

Engelen


  

angelEngelen, ook wel lichtwezens genoemd, zijn mystieke wezens. Engelen worden ook vaak genoemd in diverse geloofsovertuigingen, al zijn Engelen niet gebonden aan religie of bepaalde geloofsovertuigingen. Aartsengelen zijn de liefdevolle boodschappers van God of Bron. Door middel van healing of het gesproken woord (reading) helpen ze ons weer één te worden met onszelf. Belangrijk is dat Engelen rekening houden met onze vrije wil. Dus als je de Engelen niks vraagt, dan zullen ze ook niets doen. Je kunt tegen ze praten, klagen, bidden, roepen dat je het moeilijk hebt en geen uitweg meer weet, maar daar kunnen ze niks mee. Ze zullen je woorden liefdevol ontvangen, maar meer ook niet omdat je niets vraagt. Het is dus belangrijk dat je concrete vragen stelt aan Engelen om hun hulp in te schakelen. Een mooie uitleg over Engelen die ik heb gehoord, is dat je God kunt zien als een diamant. Een diamant is opgebouwd uit verschillende facetten. De Aartsengelen zijn de facetten van die diamant. Ze staan dus dicht bij God en dicht bij ons om zo de boodschappen van liefde en healing te kunnen brengen. Elke Aartsengel heeft zijn eigen taak, kleur en mannelijke of vrouwelijke energie. Zo maken ze het makkelijk voor ons om te voelen, zien en horen met welke Aartsengel we te maken hebben.

Opgestegen Meesters


 

opgestegenmeesters

Opgestegen Meesters worden ook wel verlichte meesters genoemd. Opgestegen Meesters zijn leraren en healers die ooit op aarde hebben geleefd en die regelmatig terugkomen naar de aarde om de mensheid te helpen. Ze kunnen je helpen om de zin van je leven te begrijpen of om je moed te geven om belangrijke veranderingen in je leven aan te brengen. Voorbeelden van Opgestegen Meesters zijn Jesus, Boeddha, Merlijn, Isis, Apollo, Saint Germain etc. Ieder van hen kun je aanroepen om je te helpen in je leven.

Additional information

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries